Ще один Герой утратив своє життя на війні: сьогодні Рівне проведе його в останню путь

08.02.2024 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Роман Кондратюк народився у селі Пересопниця. Навчався у 6 школі Рівного. Після закінчення - пішов на строкову службу в армію, коли ж повернувся, вступив у Рівненське вище професійне училище Департаменту ДСО при МВС України.
 
- Роман працював у ВДСО при УМВС України в Рівненській області. Практично всього себе присвятив роботі. Був надзвичайно відповідальним, за що його дуже цінували. Часто їздив у відрядження, слідкував, аби все було правильно і чітко. Він жив роботою упродовж 18 років, - розповідає дружина Героя Валентина.
 
На початку 2020 року старший сержант поліції Роман Кондратюк звільнився з ДСО, а вже за кілька місяців підписав контракт зі Збройними силами України.
 
- Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, Роман був на лікарняному. Приїхав додому з госпіталю, взяв речі та пішов у військову частину відразу. А вже у червні 2022 року їх передислокували на Запорізький напрямок. Відтоді там і проходив службу, - продовжує Валентина.
 
У телефонних розмовах з дружиною та вже дорослою дочкою Роман про війну розповідав мало. У нього завжди все було добре, всього вистачало. Єдине, на чому наголосив, то це на розумінні, що війна не закінчиться швидко.
 
На жаль, 3 лютого 2024 року серце молодшого сержанта ЗСУ 43-річного Романа Кондратюка не витримало. Він помер, несучи службу на Запорізькому напрямку.
 
Прощання із Героєм відбудеться сьогодні, 8 лютого, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі Нове.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews