Денний центр соціально-психологічної допомоги запрацював у Вараші (ФОТО)

08.02.2024 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

У Вараші запрацював Денний центр соціально-психологічної допомоги. Тут надаватимуть допомогу людям, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі.

У центрі постійно працюватиме психолог. За необхідності залучатимуть юриста, фахівця із соціальної роботи та працівника ЦНАПу.

Крім того, при Денному центрі працює «Кризова кімната» на 4 ліжко-місця для короткострокового перебування постраждалих осіб.

На зображенні може бути: всередині приміщенняНа зображенні може бути: 4 людини та напійНа зображенні може бути: 1 особа, освітлення та всередині приміщенняНа зображенні може бути: 2 людини та текст

«Облаштували такий центр завдяки співпраці центральної та місцевої влади. З державного бюджету на ремонт та закупівлю обладнання виділили 2,2 млн грн. Вдячний, що попри війну, Уряд допомагає втілювати соціальні ініціативи в регіонах», - зазначив начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль, який взяв участь у відкритті центру.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews