Рівнеоблводоканал отримає допомогу від Німеччини

08.02.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Відповідне звернення РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» розглянули на засіданні постійної комісії з економічних питань та комунальної власності, яку очолює Андрій Пехотін.

Зокрема на баланс підприємства планують передати гуманітарну допомогу за проєктом міжнародної технічної допомоги «Міжнародна платформа для зміцнення партнерств комунальних підприємств у водному господарстві, що реалізовується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) з-за дорученням уряду Німеччини». Це обладнання дозволить оновити матеріально-технічну базу Рівнеоблводоканалу і покращить систему водопостачання та водовідведення області.

Окрім того, підприємству також планують передати каналізаційно-насосні станції та мережі водовідведення, які знаходяться у власності державного підприємства. За словами Андрія Грухаля, Рівнеоблводоканал сплачує частину витрат за обслуговування цих мереж. Тому, задля економії коштів, було прийняте рішення прийняти на баланс комплекс об’єктів водовідведення, щоб самостійно їх обслуговувати.

Загалом, в ході засідання депутати розглянули 17 питань порядку денного. Більшість з них стосувалась організації поточної діяльності комунальних підприємств області.  

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews