Виставка пам’яті Сергія Ремнякова відкрилася у Палаці культури Нетішина

08.02.2024 11:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Шостого лютого 2024 року відбулося відкриття виставки світлин «Наодинці з…» колишнього працівника Хмельницької АЕС Сергія Ремнякова.

null
 

33 роки життя автор присвятив ХАЕС, працював у цеху радіаційної безпеки та цеху дезактивації й поводження з радіоактивними відходами. Поряд з цим, завжди захоплювався фотографією.

На жаль, життя фотографа обірвалося влітку минулого року. Світлини, які автор відібрав, можливо, для майбутньої виставки, знайшли його рідні. Так і народився проєкт «Наодинці з…» у пам’ять про атомника-митця.

На світлинах, представлених на виставці, мальовничі пейзажі гірських масивів та річок, цікаві миттєвості подорожей автора, які йому вдалося зафіксувати об’єктивом.

Довідково:

Сергій Ремняков – учасник та переможець всеукраїнських та міжнародних фотоконкурсів. Його персональні виставки відбулися у Нетішині, Острозі, Луцьку, Харкові, Дубні. Автор двох поетичних збірок.

ВРГіЗМІ ВП ХАЕС


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews