«Далі: Я поверну собі своє життя, обіцяю»: у Рівному презентують виставку на честь Максима Кривцова, який поліг на війні

08.02.2024 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Із 10 по 24 лютого в Рівненській обласній філармонії відбудеться виставка «Далі: Я поверну собі своє життя, обіцяю». Цей проєкт присвячений пам'яті поета та військового, рівнянина Максима Кривцова на позивний Далі.

Співорганізатором виставки є громадська організація Молодіжна платформа «Яскраво».

Експозиція складається з 24 фоторобіт і доповнена його поезією. Як розповідають організатори, планувалася вона ще за життя автора, з ним встигли обговорити концепцію заходу. Максим передав відскановані фотографії, які він робив на плівку. Світлини зроблені у різний період часу, але в основному з війни.

Кошти з продажу робіт будуть перераховані на підтримку та збереження пам'яті про нашого земляка.

Відкриття виставки - в суботу, 10 лютого о 16:30 у мистецькому цоколі Зали камерної та органної музики, за адресою: м.Рівне, вул. Соборна 137.

Довідково. Максим Кривцов був учасником Революції Гідності у 2013-2014 роках. Став на захист держави від початку російсько-української війни у 2014 році, був добровольцем у Правому Секторі, в Бригаді швидкого реагування Національної гвардії. Згодом працював у Центрі реабілітації та реадаптації учасників АТО та ООС і Veteran Hub.

Після повномасштабного вторгнення росіян у 2022 році боєць повернувся до лав ЗСУ. Загинув на війні 7 січня 2024 року.

Пресслужба Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews