Спортсмени з міста-супутника Хмельницької АЕС отримали нагороди

14.02.2024 15:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

популярне


Вихованець КДЮСШ з міста-супутника Хмельницької АЕС Ярослав Давидчук – чемпіон European Open з боротьби дзюдо.
 
Відкритий Кубок Європи з боротьби дзюдо серед дорослих, який проходив минулими вихідними в угорському Дьорі приніс золоту та дві бронзових нагороди для української команди.
 
Чемпіоном European Open у категорії до 90 кг став вихованець комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ППО ХАЕС Ярослав Давидчук. Українець вдало розпочав свій турнірний шлях з перемоги над швейцарцем Віттвером, після чого впевнено розібрався з австрійцем Борчашвілі.
 
У чвертьфіналі Ярослав іппоном здолав представника Боснії та Герцеговини Мілетіка, а в півфіналі завдяки чудовій роботі в партері здолав чеха Мусіла.
 
У схожому стилі українець провів фінальний поєдинок проти господаря змагань з Угорщини Нерпела. Вже на другій хвилині поєдинку Ярославу вдалося виконати задушливий прийом, який і приніс йому дебютне в кар’єрі золото з турнірів European Open.
 
Тренує вже знаного спортсмена заслужений тренер України, тренер-викладач вищої категорії КДЮСШ ППО ХАЕС Геннадій Горохов. Бажаємо тренеру та вихованцям успіхів та подальших перемог на міжнародному рівні.
 
null
 

null
 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews