Два дрона для військових передали рівненські кооператори

15.02.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Рівненська облспоживспілка придбала військовим два «мавіки» й отримала у подарунок прапор бойової частини.

Про потребу кооператори дізналися від військових з херсонського напрямку, де служать і рівняни. Необхідні кошти зібрали за два дні: тут і внесок кожної з організацій, і одноденний заробіток працівників апарату правління споживспілки, і пожертви від обласної ветеранської організації.
Пристрої передали лейтенанту командиру взводу 38-ї окремої бригади морської піхоти Іллі Орлову, який у мирному житті працював інженером-гідротехніком.

Він закінчив магістратуру Національного університету водного господарства та природокористування та військову кафедру на базі закладу. Щоб захищати Україну, 29-річний рівнянин одягнув піксель.

«Дякую вам за співучасть та розуміння того, що живете й працюєте не на мирній території, а в тилу великої війни. Бо здолати ворога можемо тільки разом. Представники ж нашого підрозділу нині виконують завдання в тому числі на лівому березі. Отам точно герої з героїв», – сказав Ілля Орлов.

Голова правління споживспілки Петро Бараш, передаючи військовому квадрокоптери, зазначив:

«Розуміємо, наскільки складно на фронті нашим захисникам, серед яких – понад три сотні кооператорів краю та їх найближчих родичів. Йдеться про синів, чоловіків та рідних братів чи сестер, тобто, про перший ступінь спорідненості. Й ця цифра змінюється щодня. Тому така підтримка – наш моральний та просто людський обов’язок. Допомагали, допомагаємо й будемо це робити до перемоги України, з вдячністю за можливість працювати на рідній землі й дихати рідним повітрям».

До слова, загалом кооператори Рівненщини вже спрямували на підтримку ЗСУ понад сім мільйонів гривень та передали для фронту сім автомобілів.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews