Польські партнери надали Рівненській області нову гуманітарну допомогу (ФОТО)

19.02.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Днями Рівненщина отримала гуманітарну допомогу від партнера з Польщі - Підляського воєводства. Це 35 холодильників, стільки ж пральних машин та 6 генераторів. Усю техніку розподілили між 24-ма медичними, комунальними та соціальними закладами області.

На зображенні може бути: 2 людиниНа зображенні може бути: текстНа зображенні може бути: службовий транспортний засіб та текстНа зображенні може бути: гольф-кар та текст

«Це вже не перша і не остання допомога Підляшшя. У планах воєводства підтримати і Рівненську обласну клінічну лікарню. Зокрема, обладнанням для лікування серцево-судинних захворювань на суму 2,4 млн євро. Дякую друзям-полякам за підтримку у цей складний для України час», - зазначив начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль.

До слова, минулого року Рівненщина отримувала гуманітарну допомогу й від інших польських регіонів-партнерів - Вармінсько-Мазурського та Люблінського воєводств.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews