Пліч-о-пліч: як на Рівненщині проходить другий етап Всеукраїнського спортивного проєкту

19.02.2024 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги. У громадах Рівненщини впевнено крокує ІІ етап змагань.

У Вараській громаді пройшов територіальний етап проєкту з футзалу. До участі у змаганнях зареєструвалося 11 команд громади. За результатами напружених та емоційних турнірів 1-ше місце виборола збірна команда Вараського ліцею №2.

Переможці представлятимуть громаду в ІІІ-му (районному) етапі шкільних ліг.

У Степанській ТГ відбулися турніри з усіх п'яти видів спорту.

У змаганнях з волейболу перемогу серед юнаків здобули девʼятикласники, серед дівчат - учениці 8 класу Степанського ліцею. Перше місце серед баскетболістів посіла команда 9 класу. Черлідинг у громаді представлятиме команда учениць Кузьмівської гімназії.

У змаганнях з футзалу взяли участь дві команди учні 7-8 класу Степанського ліцею. У поєдинках зі спортивного орієнтування перемогла команда ОЗ «Степанській ліцей»

Всі діти гарно проявили себе та показали чудові результати. Команди, які зайняли перші місця вже готуються до наступного етапу змагань.

На зображенні може бути: 13 людей, люди грають у баскетбол, люди навчаються та текстНа зображенні може бути: 5 людей, люди грають у футбол, гравці в футбол, трава та текстНа зображенні може бути: 9 людей, люди грають у футбол, гравці в футбол, люди грають у баскетбол та текстНа зображенні може бути: 9 людей та текстНа зображенні може бути: 2 людини, гравці в футбол, люди грають у баскетбол та люди грають у футболНа зображенні може бути: 1 особа, заняття йогою, танцює та текстНа зображенні може бути: 4 людини, люди грають у футбол, люди грають у баскетбол, гравці в футбол та текстНа зображенні може бути: 4 людини та текстНа зображенні може бути: 2 людини, люди грають у баскетбол та текстНа зображенні може бути: 3 людини, трава та дерево

Пресслужба РівнеОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews