У спортивному комплексі ХАЕС відбувся Відкритий чемпіонат Нетішина з художньої гімнастики

19.02.2024 21:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця
У спортивному комплексі Хмельницької АЕС відбувся Відкритий чемпіонат міста Нетішина з художньої гімнастики. Щорічний спортивний захід організований спортивним клубом «Золота осінь» за сприяння Хмельницької АЕС.
 
Цьогоріч понад 250 гімнасток приїхали до Нетішина продемонструвати свою майстерність. У Чемпіонаті взяли участь гімнастки з Рівного, Луцька, Львова, міст Рівненської та Хмельницької областей.
 
Змагання вдруге проводяться з благодійною метою. Клуб підтримує військових, під час турніру тривав збір коштів для виготовлення запасних частин для дронів.
 
Учасниць привітав заступник генерального директора з персоналу Богдан Шмигельський. Для юних гімнасток ХАЕС підготувала заохочувальні призи «За волю до перемоги».
 
Для багатьох юних спортсменок - це перші змагання. У другий день змагань на килим вийшли найдосвідченіші спортсменки, серед яких фіналістка Олімпійських ігор, МСМК Христина Погранична.
 
Хмельницька АЕС підтримує розвиток спорту в місті атомників. У спортивному комплексі ХАЕС створені умови для занять різними видами, протягом останніх років покращено матеріально-технічну базу, діє комплексна дитячо-юнацька спортивна школа. Атомники, жителі й гості міста мають можливість активно проводити дозвілля, тренуватися професійно та досягати вершин спортивного Олімпу.
 
Спортивні заходи ХАЕС традиційно проводяться з благодійною метою, щоб підтримати Збройні сили України та наблизити Перемогу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews