Ще один Герой віддав життя за Україну: сьогодні Рівне попрощається з ним

20.02.2024 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Максим Загоройчук народився 13 квітня 1995 року у місті Рівне. Навчався у місцевій 25 школі, а за тим у 13. Після закінчення - влаштувався працювати комірником на підприємство МК-Трейд.
 
Максим не мав досвіду військової служби, був абсолютно не військовою людиною. Проте, коли у квітні 2023 року отримав повістку, не став відмовлятися.
 
- Він не прагнув воювати, брати до рук зброю. Але розумів, що так потрібно. Тож пішов у військо нас захищати. Брат про службу розповідав не багато, якихось подробиць не говорив, - розповідає брат Героя Володимир.
 
Максим вірив, що зовсім скоро повернеться додому, і обов’язково з перемогою. Налаштовував і себе і близьких людей тільки на позитив.
 
- У розмовах все більше жартував, приколювався. Він взагалі по життю був дуже усміхнений, веселий, з гарним почуттям гумору. Завжди радів життю та посміхався людям, - продовжує Володимир.
 
Саме таким - усміхненим та позитивним - пам’ятатимуть Максима друзі, знайомі. А для рідних - батьків та брата - він на завжди залишиться найдобрішим, щирим та найріднішим Янголом.
 
28-річний молодший сержант Максим Загоройчук загинув під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини 14 лютого 2024 року на Луганщині.
 
Прощання із Героєм відбудеться завтра, 20 лютого, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі Нове.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews