У новоствореному Центрі національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти на Рівненщині з'явився очільник

20.02.2024 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш підписав Розпорядження, яким на посаду директора комунального закладу «Центр національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти» Рівненської обласної ради призначив Віктора Самчука. Термін контракту складає три місяці: з 20 лютого по 17 травня 2024 року.

Нагадаємо, на сесії 16 лютого депутати прийняли рішення, яке по суті спрощує процедуру об’єднання закладів позашкілля. А саме - дозволяє до новоствореного центру приєднати три обласні комунальні заклади: Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді, Рівненський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді, а також Рівненську обласну станцію юних натуралістів. Тим самим в області, як і планувалося, створюється комплексний осередок позашкільної освіти.

Відповідно до рішення обласної ради та Розпорядження голови, новопризначений керівник має здійснити процедуру державної реєстрації комунального закладу «Центр національно-патріотичного виховання та позашкільної освіти».

Після цього в кожному із закладів, які будуть приєднуватися, створять відповідні комісії.

Зі свого боку, голова обласної ради Андрій Карауш чекає від керівника нового закладу презентацію системи позашкільної освіти і бачення того, якою буде гурткова робота. І саме національно-патріотична складова має бути в пріоритеті.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews