Волейбольна команда «ХАЕС-НАЕК» - призери чемпіонату України

20.02.2024 20:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця
У завершальному турі ХХХІІІ чемпіонату України з волейболу 23/24 (друга ліга), який проходив у м. Хирів Львівської області минулими вихідними, команда «ХАЕС-НАЕК» продемонструвала професійний рівень підготовки та жагу до перемоги, посівши місце.
 
14 команд, які брали участь у чемпіонаті, були поділені на дві підгрупи. Волейболісти-атомники посіли місце у своїй підгрупі, що дало можливість продовжити боротьбу за призові місця, які було розіграно серед шести команд.
 
На шляху до п’єдесталу пошани спортсмени-атомники здолали три команди суперників з рахунком 3:0, 3:1, 3:2.
 
За словами тренера «ХАЕС-НАЕК» Сергія Харченка, волейболісти не повністю реалізували можливості у двобої ВК «Ірпінь- Молодість» (рахунок 2:3). У підсумку, переможцями ХХХІІІ чемпіонату України з волейболу стала команда «Придністров’я» (Тлумацька ТГ), якій нетішинці поступилися з рахунком 1:3.
 
Окрему відзнаку отримав гравець команди атомників Дмитро Олійник, якого визнано кращим блокуючим чемпіонату.
 
Волейболісти атомної галузі вже не вперше демонструють високі результати. Зокрема, минулий сезон команда ХАЕС-НАЕК стала срібним призером ЧУ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews