Якщо я обрала мету - прямуватиму до неї, - письменниця, адвокат, психологиня й волонтерка Іванна Голуб

21.02.2024 21:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Іванна Голуб - адвокат, психологиня, письменниця, громадська діячка, волонтерка, авторка десяти книг і мама шести дітей.

Членкиня Національної Спілки журналістів України, Членкиня Національної Спілки письменників України, член Просвіти, громадська діячка, членкиня Громадської ради при Рівненській обласній державній адміністрації, членкиня Національної асоціації адвокатів України, членкиня Комітету з гуманітарних питань і творчих ініціатив НААУ, членкиня Української спілки психотерапевтів, членкиня ГО Західноукраїнської Спілки Арт-психологів та арт-терапевтів, членкиня Всеукраїнської ГО "Арт-терапевтична Асоціація", членкиня Національної психологічної асоціації України, адвокат і волонтер системи безоплатної вторинної правової допомоги, волонтер системи пробації.

У програмі "Про важливе з Наталею Демедюк" Іванна Голуб розповіла про свою активну діяльність, численні книги, різноманітні проєкти та трішки про особисте. Детальніше - в інтерв'ю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews