«Ветеранському простору» Рівненщини потрібні додаткові руки для плетіння маскувальних сіток

22.02.2024 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Як розповіла директорка закладу Ольга Яковлева, останнім часом вони відчувають гостру потребу в охочих допомогти з виготовленням маскувальних сіток для нашої армії. А це вкрай необхідна річ на фронті. Люди приходять переважно у вихідні, і це лише 5-6 небайдужих. У той же час, щоб виготовити за день одну сітку достатньо 3-4 людини.

Тож працівники «Ветеранського простору» просять рівнян бути активнішими і долучатися до ініціативи, тим самим допомагати нашим ЗСУ.

Крім того, через правові обмеження заклад не може придбати за власні кошти основу для сітки та спеціальну тканину – спанбонд, яка найкраще підходить для виготовлення маскувальної сітки, адже не просвічується променем тепловізора. Тому закликають всіх, хто має можливість, придбати ці матеріали та принести в заклад.

До слова, вартість основи для сітки, залежно від розміру, складає від 500 грн, а 200-метровий рулон спанбонду завширшки один метр коштує приблизно 4 тис грн. З такої кількості цього матеріалу можна виготовити 10-12 маскувальних сіток.

Охочих допомогти просять попередньо зателефонувати за номером +380 67 474 8434.

Пресслужба Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews