Роман Іванісов: Після закінчення строку проходження служби строковики матимуть право звільнитися з відстрочкою від подальшої мобілізації на 12 місяців.

23.02.2024 16:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Сьогодні на черговому засіданні Верховної Ради ухвалили важливі рішення, - повідомив народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов.

Підтримали за основу і в цілому президентський законопроект №11035 щодо строковиків. Після закінчення строку проходження служби вони матимуть право звільнитися з відстрочкою від подальшої мобілізації на 12 місяців.

Також в цілому прийняли законопроект №10337 про доброчесне лобіювання і в першому читанні - №10373 про відповідальність за порушення закону про доброчесне лобіювання.

А ще ухвалили в першому читанні законопроект № 10265 про єдину роумінгову систему з Європейським Союзом, що дозволить не сплачувати додаткові збори за зв’язок під час подорожей Європою, а європейцям – Україною.

Ці законопроекти є однією з умов євроінтеграції України.

В цілому також прийняли законопроект №10202 щодо повноважень виконавчих органів сільських, селищних, міських рад у галузі будівництва.

#Іванісов #народнийдепутат #округ153 #Рівненщина #Верховна_Рада #антикорупційний_комітет


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews