Згадували 24 лютого 2022 року і зустрічали закордонних гостей, які приїхали підтримати Україну в другу річницю війни.

25.02.2024 15:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Роман Іванісов, народний депутат України від Рівненщини, розповів про парламентський день у 2-гу річницю початку повномасштабного вторгнення рф:
 
"Зустрілися з колегами у сесійній залі Верховної Ради. Згадували 24 лютого 2022 року і зустрічали закордонних гостей, які приїхали підтримати Україну в другу річницю війни. Зокрема, з трибуни парламенту до українського народу звернувся прем’єр-міністр Бельгії Александр де Кроо.
 
Був захоплений його промовою, один з найпотужніших іноземних спікерів, який виступав у нас «під куполом»! Дуже приємно, що Україна має таких надійних партнерів. Ми отримаємо військової допомоги у розмірі понад 600 млн євро, F-16 і їхню технічну підтримку
 
Нагадаю, що у зв‘язку з другою річницею повномасштабного вторгнення рф в Україну та десятою річницею протистояння збройній агресії рф, Верховна Рада ухвалила Постанову зі зверненням до наших іноземних колег, де ми закликали міжнародну спільноту збільшити допомогу Силам безпеки та оборони України і посилити тиск на росію."
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews