Транспортуватиме поранених бійців: рівненські медики передали нацгвардійцям карету швидкої

28.02.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Автівка незабаром поїде на передову і буде транспортувати поранених бійців від стабілізаційних пунктів до медичних закладів. Про це розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін під час передачі ключів.

На зображенні може бути: 2 людини, швидка допомога та текстНа зображенні може бути: 4 людини та текстНа зображенні може бути: швидка допомога, фургон та текстНа зображенні може бути: швидка допомогаНа зображенні може бути: 4 людини, швидка допомога та текст

«Карета швидкої допомоги раніше перебувала на обліку в Рівненській обласній клінічній лікарні імені Юрія Семенюка. Санітарний автомобіль обладнаний спеціальним медичним устаткуванням: ношами, кріслом для переміщення хворих, кисневим обладнанням. А нині ми її передаємо для військовослужбовців 15-го окремого батальйону Національної гвардії України», - сказав Сергій Подолін.

Також він нагадав, що цю автівку торік Рівненщина отримали від віцепрезидента із зв'язків з урядом католицької медичної організації OSF HealthCare Кріса Менсона від медичної спільноти США разом із гуманітарною допомогою.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews