Грошову премію від обласної влади Рівненщини отримали призери Кубку світу з дзюдо

01.03.2024 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Учора в приміщенні Рівненської ОВА привітали спортсменів Рівненського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», які здобули три золоті та одну бронзову медаль в німецькому Гайдельберзі на Гран-Прі з дзюдо серед спортсменів з порушеннями зору.

Це був один з етапів відбору на Паралімпійські ігри у Франції. У змаганнях брали участь 214 дзюдоїстів із 47 країн.

Тож голова Рівненської обласної ради та голова Рівненської ОВА вручили сертифікати на отримання грошових винагород на загальну суму понад 151 тис грн.

Залежно від виду змагань та здобутих результатів сума винагороди різниться: за перші місця та тренерам - це сума трішки більше 30 тисяч гривень кожному, за бронзу - трохи більше 15 тисяч.

Нагадаємо про нагороди, які здобули спортсмени: перші місця  - Наталія Ніколайчик у ваговій категорії до 48 кг, Анастасія Гарник у ваговій категорії понад 70 кг та Давид Хорава у ваговій категорії понад до 60 кг; третє місце - Олександр Назаренко у ваговій категорії до 90 кг.

Спортсменів до змагань готували Михайло Романкевич - заслужений тренер України, тренер Рівненського регіонального центру «Інваспорт» та Іван Іваницький.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews