Удвічі більше, ніж торік: рівненські медзаклади надаватимуть понад 600 безкоштовних послуг

01.03.2024 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

На Рівненщині цьогоріч на 278 пакетів Національної служби охорони здоров’я стало більше. Відтак, збільшилася кількість безкоштовних послуг. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

«У порівнянні з минулим роком в області майже вдвічі зросла кількість пакетів медичних послуг НСЗУ. Так, торік їх було 359, а нині - 627. А це додаткова можливість для пацієнтів отримати медпослуги безоплатно. Як і раніше, Програма медичних гарантій-2024 охоплює всі основні види медичної допомоги: первинну, спеціалізовану допомогу, екстрену, паліативну допомогу та реабілітацію в сфері охорони здоров’я як дорослим так і дітям», - сказав Сергій Подолін.

Також він додав, що в області на первинній ланці найбільше законтрактовані Володимирецька та Сарненська ЦПМСД, там по 6 пакетів медичних послуг.

На вторинній ланці: Вараська БПЛ – 25 пакетів, Сарненська ЦРЛ – 21, Радивилівська ЦМЛ – 19, Володимирецька БПЛ – 18, Центральна міська лікарня – 16, Здолбунівська ЦМЛ, Костопільська БЛІЛ, Острозька БПЛ та Дубенська міська лікарня – по 15.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews