Чому вам необхідно купити повербанк

03.03.2024 01:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Ви любите незалежність і не терпите  жодних неприємних сюрпризів, таких як, до прикладу розряджений телефон. Аби не бути в незручній ситуації та залишатися завжди на звʼязку, купіть повербанк. Він стане надійним помічником, якщо батарея вашого телефона сягне критичної позначки, а також врятує при незапланованому вимкненні світла чи тривалій подорожі. Повербанки на 10000 мАг — ідеальні для зарядки вашого гаджета. 

Що являє собою повербанк?

Повербанк, також відомий як портативний зарядний пристрій, — це компактний пристрій на основі акумулятора, призначений для підзарядки різних електронних гаджетів, коли традиційні джерела живлення недоступні. Ці пристрої накопичують електричну енергію, яку потім можна використовувати для зарядки мобільних, планшетів, відеокамер тощо. Їх часто використовують під час подорожей або кемпінгу, оскільки вони дозволяють заряджати гаджети без розетки. Банки живлення доступні в різних розмірах і ємностях, що дозволяє вибрати той, який найкраще відповідає вашим потребам.

Які переваги повербанку?

До переваг використання повербанку можна віднести наступне:

  • Зручність: вам не потрібно турбуватися про розряджений телефон або ноутбук, коли ви в дорозі.
  • Доступність: стандартні павербанки коштують недорого.
  • Легкість у носінні: більшість моделей розроблено з урахуванням портативності, тому їх легко носити з собою. Більшість із них можна помістити в кишеню штанів, тоді як більші павербанки помістяться в кишені пальто чи сумки.
  • Багаторазове використання: на відміну від багатьох інших варіантів акумуляторів, повербанки призначені для перезаряджання, щоб їх можна було використовувати знову і знову. Це одноразова інвестиція, яка забезпечує користувачам сотні, якщо не тисячі поповнень. Вони не є марнотратними, як одноразові батареї, тому ви можете почувати себе краще, використовуючи їх замість того, щоб постійно викидати батареї.

Врахуйте ємність повербанка

Перш ніж вирішити, яка ємність буде відповідати вашим потребам, вам потрібно навчитися інтерпретувати ємність повербанку.  Вона вимірюється в мАг, що означає «міліампер-години». Чим більша кількість міліампер-годин, тим більшу потужність забезпечить банк.

Акумулятори меншого розміру легко поміщаються в кишеню і можуть мати ємність близько 7500 мАг. Щоб пояснити це число в перспективі, ця ємність може заряджати стандартний смартфон від 0-15% батареї до 100% батареї до трьох разів, перш ніж потрібно буде зарядити банк.

Банк живлення з ємністю від 7500 до 14 999 мАг приблизно такого ж розміру, як і звичайний гаманець, і ця ємність зазвичай може зарядити смартфон від 0-15% акумулятора до 100% від 4 до 5 разів.

Існують варіанти повербанків ємністю понад 27 000 мАг, що забезпечить користувачам значне збереження часу автономної роботи. Однак майте на увазі, що ці акумуляторні батареї заборонено використовувати в літаках, тому, якщо ви подорожуєте повітряним судном, вибирайте акумулятор меншої ємності.

Техніка безпеки при користуванні повербанком 

З усіма електронними пристроями слід поводитися обережно, щоб ви могли використовувати їх безпечно та ефективно якомога довше. 

Переконайтеся, що:

  • Заряджайте його лише за потреби.
  • Не залишайте його на сонці, якщо він не має сонячної батареї.
  • Не залишайте його незарядженим протягом тривалого часу.
  • Не залишайте його в машині або в кишені.
  • Завжди тримайте його сухим.

Телефони, електронні книги, розумні годинники, комп’ютери для підводного плавання, фітнес-трекери, навушники – усі потребують живлення. Використовуйте свій повербанк, щоб їх зарядити у зручний для вас час.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews