Автомобіль з Китаю – це вигідно, зручно та виправдано

24.02.2024 14:21   Джерело: RvNews
Автор : Тарас Жак

За останні 20 років у Китаї з’явилося багато компаній, які спеціалізуються на виробництві автомобілів. Зараз їх 80, і це більше, ніж в будь-якій іншій державі. Автомобілі китайського виробництва з кожним роком набувають усе більшого попиту, ламаючи стереотип про погану якість товарів made in China. Більш того, згідно з дослідженнями, якість продукції китайських автовиробників ні в чому не поступається якості машин більшості європейських та американських брендів.

Зараз купити авто в Китаї за вигідною ціною дуже просто – треба лише вказати бажану модель фахівцям компанії Bex Auto, а вони зроблять все інше.

Чи вигідно ввозити машину з Китаю

Автомобіль в нашій реальності – це необхідність, тож він має повністю відповідати заданим вимогам і точно виконувати свої функції. Якщо вибирати транспортний засіб саме за таким принципом, то пригнати авто з Китаю – дуже правильне та вигідне рішення. Адже в такому разі можна за цілком виправдану суму придбати транспортний засіб з хорошою комплектацією та функціональністю.

Одна з основних переваг купівлі машини китайського виробництва – вигідна ціна, особливо на електромобілі. Наприклад, новий електрокар Tesla Model Y 2024 коштує значно дешевше європейських аналогів, і разом з тим має хорошу якість та технологічність.

Для українців, які хочуть бачити в одному автомобілі поєднання якості, інновацій та доступності, придбання транспортного засобу китайського виробництва буде правильним рішенням.

Де замовити авто з Китаю

Повний цикл придбання машини в Китаї, починаючи з пошуку бажаної моделі та закінчуючи її доставленням в Україну, забезпечує компанія Bex Auto. Весь процес – це злагоджена робота спеціалістів, які досконало знайомі з усіма нюансами у цій сфері.

Фахівці компанії проводять 8-етапну перевірку машини, надають покупцеві відеозвіт про його стан ще до купівлі, і лише після отримання згоди починають процедуру торгів. Bex Auto гарантує безпечну доставку автомобіля, допомагає з оформленням документів для його реєстрації в Україні.

Купівля автомобіля в Китаї з компанію Bex Auto – це правильний вибір, який дозволяє зекономити час та гроші. Вартість і стан машини обов’язково будуть відповідати заявленим.

Які автомобілі можна замовити

Автомобіль якої марки та моделі замовити з Китаю, кожен автолюбитель повинен вирішувати самостійно, орієнтуючись на власні уподобання та бюджет. Але варто зауважити, що багато українських автолюбителів із задоволенням вже користуються такими транспортними засобами:

  • Volkswagen E-tharu;
  • Volkswagen ID.6 X Pro;
  • Geely Emgrand 7;
  • «Шевроле Menlo»;
  • KIA EV5 2024;
  • Chery Amulet;
  • Chery Tiggo;
  • Gac Aion LX;
  • JAC S3;
  • Great Wall Haval M4;
  • Neta U Pro.

Без сумніву, ці варіанти заслуговують уваги і точно змінять думку на користь китайського автовиробництва. Хоча в Китаї набагато більше достойних брендів та моделей, які завойовують все нових прихильників. А з урахуванням того, що в цій країні можна придбати вживане авто за ціною на 30–40% дешевше європейських чи американських аналогів, процес буде невпинно продовжуватись.

Ціна питання

Вартість придбання транспортного засобу з Китаю в кожному конкретному випадку буде різною. Кінцева сума залежить від таких чинників:

  1. Модель та марка автомобіля.
  2. Стан машини, наявність та характер можливих пошкоджень.
  3. Вибрані шляхи та методи доставлення в Україну.

Але в одному можна бути абсолютно впевненим: ціна купівлі автомобіля з компанією Bex Auto буде набагато вигіднішою, ніж з іншими посередниками. А вартість і стан придбаної машини обов’язково відповідатимуть заявленим. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews