У якому випадку криптопозика може вас врятувати?

05.03.2024 00:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Кредит криптовалют – одна з фінансових альтернатив, яка потребує мінімум зусиль зі сторони користувача. Щоб отримати позику такого типу, достатньо обрати торгову платформу, яка пропонує представлену послугу, та ознайомитись з умовами. Популярні біржі дають можливість взяти кредит у криптовалюті під заставу цифрових активів у якості гарантії повернення позики. Якщо ви обираєте майданчики, які пропонують кредитування без застави, то варто готуватись до менш вигідних відсоткових ставок.

Переваги кредиту у криптовалюті

Позики в сфері цифрових монет не передбачають тих особливостей та підходів, які характерні класичним банківським кредитним інструментам. Чому взяти криптовалюту в кредит може бути вигідно:

  • Ліквідність без продажу активів.

Кредит криптовалюти дозволяє користувачам отримати кошти без продажу власних монет. Це оптимальне рішення, коли вартість активів збільшується, але користувач потребує грошей для інших цілей.

  • Низькі вимоги до кредитної історії.

Більшість криптобірж та торгових платформ не перевіряють кредитну історію користувача, що дозволяє отримати позику навіть тим, хто або має негативний досвід, або ніколи не стикався з такими продуктами.

  • Простота оформлення.

Якщо ви хочете отримати крипто-кредит, взяти його можна без використання персональних даних. Відповідно, процес – анонімний.

  • Прозорість, безпека та точність.

Всі транзакції виконуються та регулюються безпосередньо блокчейном, що забезпечує прозорість та безпеку операцій. Керувати кредитом під заставу криптовалюти теж просто за рахунок смарт-контрактів.

  • Швидкість отримання кредиту.

Особливо у порівнянні з традиційним банківським кредитуванням процес отримання криптопозики – швидкий. Оформлення потребує не більше декількох хвилин, якщо ви вже зареєстровані на обраній вами біржі.

У якому випадку можна взяти кредит та купити криптовалюту?

Криптопозика – це оптимальний варіант, коли ви швидко та гарантовано хочете отримати додаткові кошти. Перед використанням інструменту варто звернути увагу на те, що, коли вас цікавить позикова крипта, курс може швидко змінитись та вплинути на заставу або інші умови. Завчасно проаналізуйте всі можливі ризики. В яких випадках криптокредитування може стати корисним:

  • Якщо ви активно торгуєте на криптобіржі та хочете скористатися можливостями на ринку без продажу своїх активів. У цьому випадку кредит на криптовалюту відкриє вам доступ до додаткового фінансування.
  • Ви можете використовувати криптопозику, щоб отримати додатковий капітал для диверсифікації вашого фінансового портфеля, інвестуючи в інші види монет чи стартапи.
  • Якщо у вас виникли негайні фінансові потреби.

Рекомендується завчасно проаналізувати всі особливості використання цього інструменту, щоб криптопозика принесла максимум користі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews