І знову скорбота: Рівне попрощається ще з одним полеглим на війні Героєм

06.03.2024 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Вадим Крикливий народився 9 вересня 1984 року у Рівному. Навчався у 24 рівненській школі. Після 9 класу вступив до Рівненського технічного фахового коледжу НУВГП, де здобув фах сантехніка. Працював на будівництві у Києві та Рівному.
 
- Вадим не був одружений, але має двох діток - сина й доньку, яким вже 19 і 18 років. Він постійно підтримував зв’язок із ними, часто спілкувався. А коли почалося повномасштабне вторгнення, Вадим не міг довго лишатися осторонь, хоч не мав жодного досвіду військової служби. Тому у квітні 2023 року підписав контракт з ЗСУ й пішов захищати країну, - розповідає мама Героя Лариса.
 
Вадим дбав про маму, адже він - єдиний її син, батько давно помер.
 
- Він був хорошим сином, як дитина - завжди був поряд, допомагав мені. Добрий, стриманий, справжній, - каже мама.
 
Намагаючись максимально захистити найріднішу від жахів війни, про те, що його оточувало говорив мало.
 
- Він служив на Донеччині весь цей час. Говорив, що важко, але він тримався. Він знав, заради чого він терпить усе це, - продовжує Лариса.
 
Та на жаль, 10 лютого 2024 року життя 39-річного солдата Вадима Крикливого обірвалося внаслідок артилерійського обстрілу на Донеччині.
 
Прощання із Героєм відбудеться сьогодні, 6 березня, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі Нове.
 
Пресслужба Рівненської міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews