Сайт "Новини Рівненщини" увійшов до десятки кращих сайтів регіону за версією prnews.io

Де прочитати про останні події у Рівному: ТОП-10 місцевих медіа ма 2023 рік.

12.03.2024 16:02   Джерело: prnews.io
Опубліковано : Новини Рівненщини

Найактуальніші новини в регіоні висвітлюють місцеві онлайн-платформи Рівного та області. Вони пишуть про розвиток міста, воєнні дії, політичні та громадські події, економічні та соціальні питання, культурні заходи та розваги, спортивні новини, аналітичні матеріали та коментарі, а також рекламні оголошення від місцевих підприємств та організацій.

Добірку найпопулярніших у Рівному та області місцевих онлайн-ЗМІ за 2023 рік склали спеціалісти команди контент-маркетингової платформи PRNEWS.IO. Вони проаналізували тисячі медіа за головним критерієм кількості переглянутих сторінок в інтернеті. Дані зібрані за допомогою SimilarWeb та власного каталогу онлайн-медіа.

Лідером рейтингу стало видання radiotrek.rv.ua, яке за 2023 рік має 36,6 млн  переглядів. Цей новинний портал широко відомий своїми оперативними повідомленнями про події, які відбуваються у Рівному та області. Radiotrek.rv.ua активно пише про політичні, економічні та культурні заходи, які цікавлять місцевих мешканців.

На другому місці – ресурс rivnepost.rv.ua, який переглянули 11,6 млн разів. Медіапортал спеціалізується на аналізі та коментарях до найактуальніших подій у регіоні. Журналісти медіа часто публікують розслідування та інтерв’ю з ключовими фігурами місцевого життя.

Третім у ТОПі стало медіа ogo.ua. Його за минулий рік переглянули 4,3 млн разів. Ресурс зосереджений на новинах та аналітиці стосовно різних аспектів життя у Рівному та області. Оgo.ua часто публікує матеріали про події у сфері політики, економіки, культури та спорту.

Itvmg.com зайняло четверту сходинку і отримало 4,1 млн переглядів. Це медіа відоме своєю увагою до суспільно-політичних подій, що відбуваються у місті та області. Itvmg.com регулярно публікує новини та аналітику про важливі теми для місцевої громади.

На п’ятій щаблині опинилося видання rivne1.tv. Воно часто пише оперативні повідомлення про надзвичайні ситуації, дорожньо-транспортні пригоди та інші події, що відбуваються у Рівному та області. Rivne1.tv допомагає місцевим жителям бути в курсі всіх важливих новин у реальному часі. Його сторінки за 2023 рік відвідали 4 млн разів. 

null

Друга п’ятірка лідерів рейтингу виглядає так:

– rivne.media – 3,2 млн переглядів за 2023 рік;

– charivne.info – 1,24 млн переглядів за 2023 рік;

– 7dniv.rv.ua – 1,2 млн переглядів за 2023 рік;

– sarnynews.city – 1,1 млн переглядів за 2023 рік;

– rvnews.rv.ua – 854 тис. переглядів за 2023 рік.

Часто місцеві онлайн-видання мають свої сторінки у популярних в Україні соціальних мережах, де читачі можуть висловити свою думку з різних питань. Це спонукає до публічних дискусій і вирішення проблем Рівненщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: prnews.io