Рівне проведе в останню путь ще одного полеглого Захисника

13.03.2024 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Руслан Оводюк народився 5 червня 1984 року в Рівному. Навчався у місцевих 14 та 6 школах. Після школи пішов працювати на будівництві, а згодом започаткував власну справу в цій галузі.
 
- Коли ми одружилися, у мене було двоє діток. Він прийняв їх як своїх рідних, разом народили іще одну дитину. Згодом народилися внуки - їх у нас четверо, чекаємо на п’ятого... Руслана мобілізували на початку січня 2024 року. Весь час він запевняв, що все у нього добре, що з ним все в порядку, більше розпитував про дітей, казав: Наташа, все нормально,що ти переживаєш? Краще розкажи, що там малеча. Він мав золоті руки, був дуже роботящий - це наслідував від матері. Але найбільше дбав саме про дітей, - розповідає дружина Героя Наталія.
 
Діти та онуки - найбільше, що цінував та любив Руслан у житті. Він віддавав їм все, нічого не шкодуючи. Про службу Руслан рідним не розповідав, беріг їх від нервів та переживань.
 
- Він нічого не говорив, все тримав у собі. Я навіть не знала, де саме він служив, навіть в якій області. Іноді казав, що не матиме зв’язку, але навіть не говорив, що йде на завдання. Іще 7 березня ми розмовляли, 8 числа я чекала від нього вітання, але зв’язку не було. Не з’явився він ні 9, ні 10 березня, а вже 11 нам повідомили страшну, - продовжує Наталія.
 
39-річний солдат Руслан Оводюк загинув 8 березня 2024 року, гідно виконуючи свій військовий обов’язок на Донецькому напрямку.
 
Прощання із Героєм відбудеться сьогодні, 13 березня, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі Нове.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews