Жіноча волейбольна команда «Енергетик» - «бронзовий» призер чемпіонату України

13.03.2024 16:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Волейболісти з міста атомників демонструють професійний рівень підготовки та жагу до перемоги. Слідом за чоловічою командою, яка посіла третє місце чемпіонату України з волейболу (друга ліга), спортсменки з міста-супутника ХАЕС також виборюють «бронзу» першої ліги.
 
9-10 березня в Ужгороді відбулися вирішальні поєдинки чемпіонату, де нетішинська команда «Енергетик», виявивши неабияку волю та командний дух, з рахунком 3:2 здолала луцький «ОДЮСШ-Університет» та посіла третє місце.
 
За підсумками ігор чемпіонату відзначено також кращих гравців. Відзнаку отримала капітан команди «Енергетик», працівниця Хмельницької АЕС Марина Нагорна в номінації «Краща ліберо», а також призом прес-служби ФВУ «За яскраву гру» відзначено нетішинку Євгенію Григоренко.
 
За словами тренера жіночої волейбольної команди Сергія Кузьмінчука, поряд із досвідченими гравцями професійну гру продемонстрували вихованки КДЮСШ ППО ХАЕС. Серед лідерів команди тренер також відзначив Ларису Швець, працівницю ЗАЕС, яка нині проживає в Нетішині.
 
Наставник команди подякував спортсменкам за самовідданість у боротьбі за перемогу на волейбольному майданчику. Особливу вдячність тренер та команда висловили Збройним силам України за можливість проведення чемпіонату загалом.
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews