У День українського добровольця згадуємо тих, хто свідомо вирішив захищати Україну

14.03.2024 15:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Про свого товариша Михайла Крупича згадує народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов. 

"Сьогодні наша країна відзначає День українського добровольця. День тих, хто без вагань і за покликом серця взяв до рук зброю і став на захист України! Саме таким був мій друг Михайло Крупич з Рівненщини. З перших днів повномасштабного вторгнення пішов на фронт, майже рік тримав оборону на Донецькому напрямку. На жаль, війна забирає найкращих. Але в нашій памʼяті подвиг таких, як Михайло Крупич, буде жити вічно!".
 
51-річний Михайло Крупич з Рокитного з перших днів війни пішов добровольцем на фронт, і загинув у січні 2023 року на Донеччині. Лише після Перемоги ми дізнаємося про усіх героїв, які пішли добровольцями захищати Україну. А зараз важливо берегти пам'ять про кожного полеглого та підтримувати усіх, хто тримає справжній фронт та віддає своє здоров'я та життя за суверенітет України, за майбутнє своїх дітей. Героям слава!
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews