У Благодійному фонді «Рокада» працюють з постраждалими від насильства

15.03.2024 11:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Напрям попередження та реагування на гендерно зумовлене насильство у Благодійному фонді «Рокада» - це команда фахівчинь із соціальної роботи та психології, які працюють з постраждалими від насильства та проводять групові заходи для попередження насильства у громадах, МТП, закладах освіти тощо.
 
Команда працює з постраждалими від насильства - домашнього, в умовах війни, інституційного, або ж - гендерно зумовленого.
 
До кожного бенефіціара індивідуальний підхід - соціальні працівниці разом із бенефіціарками складають план роботи, включаючи в нього саме ті послуги, які потрібні конкретній людині.
 
За необхідності наші фахівці супроводжують до інших організацій, у державні служби, в лікарню, будь-куди, якщо це важливо для безпеки й якісної підтримки.
 
null
 
 
Зазначимо, що психологічні й соціальні консультації, проведені нашими психологами, конфіденційні. Це означає, що вся надана інформація буде відома лише тому фахівцю, який працює з постраждалою, саме тому нам можна довірити всі свої тривоги й проблеми.
 
Пам’ятайте, що ми завжди з вами і готові допомогти. І ви завжди можете звернутися за професійною допомогою до Благодійного Фонду «Рокада».
Зателефонувавши на гарячу лінію осередку, ви маєте можливість повідомити про потребу консультації з фахівцем-психологом, після чого з вами зв’яжеться спеціаліст для уточнення всіх деталей.
 
Контактні номери телефонів осередків та список областей, що охоплює даний напрям, шукайте за посиланням:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews