Переваги встановлення відеодомофонів у багатоквартирних комплексах

16.03.2024 11:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Приймайте сучасні рішення, щоб зробити житловий об’єкт комфортабельним. До прикладу, встановлюйте відеодомофони у багатоквартирному комплексі — з ними легше контролювати безпеку та зручніше керувати доступом відвідувачів. Щоб переконати вас в цьому, розглянемо ключові переваги цих пристроїв.

Зауважте, топові відеодомофони мають безліч функцій. Підтримують відразу декілька камер та записувати з кожної з них роліки у потрібному форматі (TVI, CVBS чи іншому), причому відразу на зовнішній носій, microSD-картку. Без проблем підключаються до WiFi-мережі, керуються зі смартфону через додаток і так далі. На їх базі можна побудувати СКУД будь-якого рівня складності, їх легко інтегрувати в уже існуючу систему контролю доступом. 

Відеодомофони допомагають розмежувати права

За допомогою цих пристроїв можна реалізувати багато нових (і дуже зручних для житлового комплексу) сценаріїв.  

  • Пришвидшити веріфікацію відвідувачів — завдяки чіткому зображенню процес встановлення особи займає лічені секунди, навіть без спілкування з нею.
  • Покращити обмеження доступу — не розмовляти з небажаним гостем, тим, хто намагається попасти до сусідів або підряд натискає на всі кнопки виклику, а непомітно заблокувати таку людину.
  • Отримувати запит на смартфон та відкривати двері віддалено, навіть не перебуваючи дома.

Для цього потрібно тільки купити відеодомофони — до речі, зробити це можна в Sheriff Market, там великий вибір — та вбудувати їх в СКУД житлового комплексу. Ну й, звісно, відповідно налаштувати. 

Відеодомофони покращують рівень безпеки багатоквартирного комплексу

Це техніка, яка не дозволяє невстановленій особі увійти до будівлі. Або блокує доступ небажаному відвідувачеві. А ще фіксує спробу несанкціонованого проникнення або навіть запит на авторизацію. 

Простіше кажучи, з відеодомофонами ви завжди бачитимите, хто намагається потрапити до багатоквартирного комплексу і коли. Й зможете це зафіксувати. А потім — діяти відповідно до обставин. До прикладу, передати запис правоохоронцям, якщо відвідувач завдав якоїсь шкоди майну або вчинив інший злочин. Або переглянути спробу незаконного проникнення, проаналізувати її, знайти вразливі місця в поточній системі безпеки та усунути кожне. 

З відеодомофонами зростає престиж житлового комплексу

Встановлення цих пристроїв дає ще наступні переваги:

  • власники і орендарі квартир отримують зручну в користуванні систему контролю відвідувачів;
  • мешканці комплексу бачать, що відеодомофони їх захищають.

За комфорт та безпеку люди готові сплачувати оренду та викупляти нерухомість. А ще купівля відеодомофонів звільнить працівників служби безпеки комплексу від відразу декількох обов’язків. До прикладу, не треба буде виконувати функції консьєржа, адже мешканці квартир бачитимуть відвідувачів на власні очі та на свій розсуд вирішуватимуть, пускати їх чи ні. 

Тож у виграші від встановлення відеодомофонів залишаться усі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews