Наймасштабніший теракт в Одесі від початку повномасштабного вторгнення

16.03.2024 12:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Народний депутат України від Рівненщини Роман Іванісов відреагував на терористичний напад рф: "Одеса… Наймасштабніший теракт з початку повномасштабного вторгнення. Сьогодні вся Україна сумує разом з вами. Серед загиблих і постраждалих - медики і рятувальники. Вони приїхали на місце події надавати допомогу людям після першого вибуху, в цей час відбувся повторний обстріл… Немає слів… цьому терору треба покласти край раз і назавжди!".

Кількість загиблих унаслідок ворожого ракетного удару по Одесі зросла до 21 особи, з яких двоє рятувальниів. Ще понад 70 осіб отримали поранення, з яких 8 — співробітники ДСНС (оновлено станом на 11:30 16 березня). Всім постраждалим надається необхідна допомога.

Ворог прицільно вдарив саме по цивільній інфраструктурі: магазини, автосервіс, житлові будинки – ось що стало ціллю терористів. Але й на цьому росіяни не зупинились – цинічно нанесли повторний удар.

Кількість загиблих унаслідок ворожого ракетного удару по Одесі зросла до 21 особи, з яких двоє рятувальниів. Ще понад 70 осіб отримали поранення, з яких 8 — співробітники ДСНС (оновлено станом на 11:30 16 березня). Всім постраждалим надається необхідна допомога, - повідомив телеграм-канал ДСНС України.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews