Три об'єкти з молотка: на Рівненщині відбудуться приватизаційні аукціони

19.03.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

У березні Фонд держмайна пропонує приватизувати 3 державні об’єкти на Рівненщині.

  • Найближчий аукціон - вже сьогодні, 19 березня. Шукатимуть нового власника Рівненського радіотехнічного заводу. Основним видом економічної діяльності заводу є виробництво обладнання зв’язку. На онлайн-аукціоні продаватимуть державний пакет акцій: 50 відсотків +1 акція статутного капіталу ПАТ. Стартова ціна лоту – 60,7 млн грн.
  • 26 березня Фонд держмайна планує провести аукціон із приватизації групи інвентарних об’єктів, у складі: склади, будівлі, електролінія та 39 одиниць обладнання (на фото). Адреса лоту - м.Костопіль. Стартова ціна – 7,3 млн грн. Для ознайомлення потенційних інвесторів з об’єктом приватизації, регіональне відділення запрошує до «Дня відкритих дверей», що відбудеться 20 березня об 11:00. Взяти участь у огляді об’єкта може кожен бажаючий.
  • 27 березня відбудеться аукціон із приватизації незавершеного будівництва будівлі ветеринарної установи у селі Привільне, що на Дубенщині. Стартова ціна – 5 тис. грн.

Аукціони проходитимуть в електронній системі Прозорро.Продажі.

«Наприкінці лютого на Рівненщині відбулися 3 успішні аукціони. У результаті до держбюджету залучено більш як 1,7 млн гривень. Переконаний, перетворення непрацюючих державних активів сприятиме розвитку регіону», - розповів директор Департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОДА Костянтин Мокляк.

Нагадаємо, детальна інформація щодо пропозицій приватизації за посиланням.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews