Запровадження Е-квитка у Вараші на фінішній прямій: хто фінансуватиме цю ініціативу

20.03.2024 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Впровадження сучасної української системи «TREK» у громадському транспорті міста «атомників» наближається до завершення. Проєкт передбачає обладнання автобусів валідаторами для реєстрації оплати пасажирів. А також GPS-трекерами для відстеження руху транспорту онлайн.

Завдяки цьому мешканці громади зможуть:

  • відстежувати рух транспорту онлайн; 
  • оплачувати проїзд безконтактними транспортними та банківськими картками. Або за допомогою QR у мобільному застосунку і телефонами з NFC;
  • фіксувати пільговий проїзд персоніфікованою карткою.

«Рівненська ОДА продовжує працювати з міжнародними організаціями.  Запуск інтегрованого е-квитка у Вараші відбувся за підтримки американського інвестора - фонду Revival Foundation та компаії GIS. Е-квиток – це прозорість, економія і приклад цивілізованих відносин у сфері громадського транспорту. Закликаю міські громади залучати іноземних інвесторів і впроваджувати подібні проєкти в себе», - зазначив начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль.

Пресслужба РівнеОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews