У планах АРМА на 2024 рік – повернути українському суспільству активи на суму 8-10 млрд грн

26.03.2024 15:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Народний депутат України від Рівненщини Роман Іванісов ділиться своїми враженнями від презентації річного звіту Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА), яка відбулася сьогодні:
 
"Результати тішать. У 2023 році вперше за всю історію існування АРМА надходження до бюджету України від діяльності Агентства перевищили видатки на його утримання.
 
null
Нагадаю, ще донедавна АРМА мало таку собі репутацію, на запитання нашого антикорупційного Комітету щодо реальних результатів роботи відповідей не було. Наразі, з оновленою командою Агентства, нарешті бачимо результат: 191 млн грн. надходжень до бюджету, видатки на утримання – 172 млн грн.
null
 
Сумарно у 2023 році АРМА розшукало в Україні грошових цінностей, корпоративних прав та об’єктів нерухомості на суму у понад 100 млрд грн, приблизно ж на таку суму – за кордоном!
Величезний плюс, що Агентство намагається зробити свою діяльність максимально прозорою і підзвітною. Вперше арештовані активи почали реалізовуватися через майданчик Prozorro.Продажі.
 
null
 
«У планах на 2024 рік – повернути українському суспільству активи на суму 8-10 млрд грн, - амбітно заявила під час презентації голова Агентства Олена Дума. – Все що вкрадено, буде повернуто. АРМА – це карма для злочинців». Такі ініціативи ми підтримуємо!".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews