Роман Іванісов: Вдячні французьким партнерам за підтримку та позицію щодо рф

28.03.2024 15:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов повідомив про візит до українського парламенту голови Національної Асамблеї Франції:
 
"Сьогодні у сесійній залі Верховної Ради ми зустрічали французьку делегацію на чолі з головою Національної Асамблеї Франції Яель Брон-Піве.
 
Під час виступу пані Брон-Піве запевнила, що підтримка України Європейським Союзом і, зокрема, Францією, є постійною, і триватиме, допоки Україна не відновить свою територіальну цілісність.
 
«Настане той день, коли Україна відновить свою територіальну цілісність, день, коли Україна перестане бути фронтом, а буде східними воротами Євросоюзу. Цей день буде днем вашої Перемоги. І тут ви можете розраховувати на Францію: і у питанні захисту, і подальшого відновлення», - запевнила українців голова Нацасамблеї Франції.
 
Вона повідомила, що від початку повномасштабного вторгнення допомога від ЄС склала в сумі 89 млрд євро, у тому числі від Франції – майже 4 млрд євро військової допомоги. - Ваша безпека – це наша безпека, - прозвучало під час виступу Яель Брон-Піве.
 
Радий, що нарешті наші партнери почали це серйозно усвідомлювати, у зв’язку з чим чекаємо низку важливих рішень. Дякуємо за підтримку!"
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews