«Хлопчик із скрипкою в грудях»: у Рівненському театрі ляльок презентують музичну виставу

02.04.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

У Рівненському академічному обласному театрі ляльок готують прем’єру – музичну виставу Хлопчик зі скрипкою в грудях, присвячену українському композитору, виконавцю, музиканту Володимиру Івасюку та його батькові.

Прем'єра відбудеться в суботу, 27 квітня. Заплановано два покази: на 13.00 та 16.00. Нову постановку можна буде побачити о цих же годинах і 28 квітня.  

Продаж квитків стартував 1 квітня. 

Вартість на цей показ буде дещо вищою, від традиційної і становитиме 200 гривень.

Нагадаємо, що в основі вистави – біографічна повість Монолог перед обличчям сина. Її автором є батько Володимира Івасюка – Михайло. Він – український письменник, літературознавець, фольклорист, педагог, громадський та культурний діяч, відбував ув'язнення в таборах ГУЛАГу.

Хлопчик із скрипкою в грудях – історія про те, як батько виховує сина, яким бачить його, як це впливає на життя родини і що це означає для українців. Постановча група зібрала чимало матеріалу, слухали історії від сестер композитора. Багато чого із цього увійде до вистави.

Автор і режисер постановки - Заслужений артист України, актор рівненського облмуздрамтеатру Станіслав Лозовський.

Пресслужба Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews