У Рівному презентували виставку художніх робіт учнів «TEREN art studio»

03.04.2024 14:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному презентували виставку художніх робіт вихованців «TEREN art studio». Засновниця – художниця та викладачка Ольга Теренчук, розповіла про особливість виставки, адже картини намалювали особливі учні – дітки з особливими освітніми потребами.

Такі заходи важливі, адже не тільки мотивують дітей до творчості, але й привертають увагу суспільства до людей з особливими освітніми потребами, переконаний провідний бібліотекар Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки, керівник осередку ВГО “Генерація успішної дії” у Рівненській області Петро Поліщук.

Під час заходу Ольга Теренчук презентувала роботи учнів та розповіла присутнім про кожного з них. Дітки також ділилися враженнями від занять та спілкування у студії, кажуть – почуваються там як вдома. До слова, безбар’єрність – одна з основних умов. Батьки юних художників Олеся Литвиненко, Марія Гуменюк, Аліна Муляр, Марина Косинська, Оксана Горошко висловили подяку та розповіли власні історії, адже у кожного – свій шлях боротьби і творчості.

Виставку відвідали відомі рівняни - фотографи, письменники, представники медіа, центру «Студентська соціальна служба РДГУ», кафедри інклюзивної освіти РДГУ. Усі охочі можуть переглянути експозицію, а також придбати роботи й підтримати добру творчу справу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews