Третє прощання поспіль у Рівному за тиждень: місто знову проводжає полеглого Захисника

04.04.2024 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Олексій Драганчук народився в Рівному. Єдина дитина в сімʼї. Закінчив 19 школу, а потім Рівненський автотранспортний фаховий коледж НУВГП. Після пропрацював далекобійником в країнах Європи.

Разом з дружиною Наталею, Олексій виховував двох донечок Олександру і Вікторію, і був люблячим й турботливим татом.

З початком повномасштабного вторгнення на початку 2022 року повернувся додому, щоб захищати свою Батьківщину. І вже 1 вересня 2022 року Олексій добровільно приєднався до лав Збройних сил України. Спочатку брав участь в бойових діях на Запорізькому напрямку, а далі був переведений на Донецький напрямок. Мав позивний «Алабай». Під час ведення бойових дій був двічі поранений, але після кожного разу вертався в стрій.

- Олексій любив свою сімʼю. Любив Бога і довірив йому своє життя. Був життєрадісним і позитивним. До всього ставився з відповідальністю і відданістю. В людях також цінував надійність, вірність і відповідальність, - розповідає дружина Героя Наталія.

На жаль, 35-річний солдат Олексій Драганчук загинув від отриманих поранень під час стрілецького бою 31 березня 2024 року на Донеччині.

Прощання із Героєм відбудеться сьогодні, 4 квітня, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі Нове.

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews