Щоб ніхто не впав: на одній із вулиць Рівного привели до належного стану каналізаційний люк

04.04.2024 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Відсутність кришок на каналізаційних люках створює безліч незручностей та навіть може бути причиною виникнення аварійних ситуацій. Саме такий люк протягом довгого часу дошкуляв мешканцям вул. І.Підкови, адже у темну пору доби він ставав «невидимою пасткою» як для пішоходів, так і для автомобілістів.
 
Інспекторами Департаменту муніципальної варти визначено балансоутримувача даного каналізаційного колодязя та проведено роз’яснювальну роботу, завдяки чому люк приведено до належного стану у найкоротші терміни.
 
Пам’ятаємо, що згідно Правил благоустрою міста Рівного, а саме п.5.3.14 власники/балансоутримувачі забезпечують утримання оглядових колодязів та своєчасний ремонт люків.
 
Порушення Правил тягне за собою адміністративну відповідальність за ст.152 КУпАП у вигляді штрафу від 20 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн – 1700 грн).
 
Пресслужба Рівненської міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews