Lowrance анонсує нову серію ехолотів - Eagle

06.04.2024 10:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Всесвітньо відомий лідер у галузі рибальської електроніки - Lowrance, продовжує радувати любителів риболовлі і професіоналів новими технологіями та удосконаленнями. Нещодавно компанія оголосила про випуск нової серії ехолотів - Eagle. Вони стануть чудовим рішенням для рибалок початкового рівня, забезпечуючи високу чіткість зображення та розширені функціональні можливості.

Тепер ехолоти стали ще кращими

Однією з ключових особливостей Eagle є використання нових, вдосконалених датчиків TripleShot HD та SplitShot HD, які забезпечують покращену чіткість зображення. Оновлена версія датчика відрізняється від старих моделей TripleShot та SplitShot підвищеною ефективністю при бічному огляді, що робить її ідеальним інструментом для риболовлі.

Ехолоти також оснащені покращеним екраном IPS, який забезпечує покращену роздільну здатність та видимість навіть при яскравому сонячному світлі. За словами віце-президента та генерального менеджера Fishing Systems у компанії Navico Group, Джеремайя Кларка, нові ехолоти пропонують більше чіткості та простоти в користуванні, роблячи риболовлю більш приємною та ефективною.

Ідеальні для початківців

Важливою особливістю цієї серії є функція автоналаштування ехолоту, яке звільняє риболовів від необхідності постійного ручного налаштування параметрів. Нові ехолоти будуть ідеальними помічниками для риболовлі будь-якого виду, незалежно від умов та типу водоймища. А завдяки вбудованим технологіям, таким як FishReveal та підтримці детального картографування C-MAP ви зможете знайти більше риби, отримуючи задоволення від процесу.

Окрім цього, ехолоти відрізняються від інших своєю доступністю. Вони представлені з дисплеями розміром 4, 5, 7 і 9 дюймів за ціною, починаючи з 119 доларів. Найбюджетніша модель - Lowrance Eagle 4X,  забезпечує повну гнучкість з можливістю портретної орієнтації та оснащена сонаром із справжньою прокруткою.

null

Поява Eagle на ринку буде важливою подією для всіх прихильників риболовлі, оскільки вони пропонують високу якість та передові функції за доступну ціну. А поки можна детальніше ознайомитись з цією серією на офіційному сайті Лоуренс в Україні - https://lowrance.com.ua/eagle/.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews