Хмельницьку АЕС відвідали майбутні електрики

09.04.2024 14:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Студенти Мирогощанського аграрного фахового коледжу відділення «Електрифікація» спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», відвідали з освітньою метою ХАЕС.
 
Студенти-електрики дізналися про основні процеси з виробництва електроенергії, побували на повномасштабному тренажері блочного щита управління, а також у приміщенні центрального щита управління, де мали нагоду поспілкуватися з фахівцями електричного цеху підприємства й отримати відповіді на актуальні для них питання.
 
Під час профорієнтаційного візиту майбутні електрики поглибили теоретичні знання, отримані на лекціях і практичних заняттях, й розширили горизонти щодо майбутньої кар’єри в галузі енергетики.
 
«Екскурсія студентів-електриків на ХАЕС – можливість побачити, як виглядає робоче середовище на сучасній електростанції, які технології використовуються, та зрозуміти важливість своєї ролі в забезпеченні безперебійного електропостачання», - підсумував результат візиту керівник групи, викладач відділення «Електрифікація» Віталій Давидов.
 
На Хмельницькій АЕС профорієнтаційна діяльність – важлива складова кадрової політики підприємства. Колектив співпрацює із профільними вишами, а також закладами освіти різного рівня, інформуючи та заохочуючи до здобуття професії атомника.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews