«Вулиці Рівного Вам розкажуть»: у нашому місті презентували бібліографічний покажчик

11.04.2024 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Днями у центральній міській бібліотеці Рівненської централізованої бібліотечної системи (ЦБС) презентували бібліографічний покажчик під назвою Вулиці Рівного Вам розкажуть. 

У період з 2022 по 2023 роки більше як 80 вулиць міста отримали нові назви. Оновлені найменування  вулиць, провулків, майданів, парків, скверів Рівного стали своєрідним символом пам'яті про боротьбу українського народу за незалежність своєї держави.

Бібліографічний покажчик Вулиці Рівного Вам розкажуть містить в собі інформацію про осіб та події, на честь яких названі вулиці міста. Також видання  включає в себе дані про пам'ятники, пам'ятні знаки, меморіальні та анотаційні дошки, розташовані на вулицях, музеї, культові споруди, навчальні заклади, бібліотеки та інші історичні та культурні об'єкти.

Це видання стане важливим допоміжним матеріалом для всіх, хто цікавиться історією міста Рівне, його культурою та спадщиною. Книга видана за кошти міського бюджету в рамках Програми розвитку культури Рівного на 2019-2023 роки.

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews