Рівненський «Північний» матиме потужний захист системи опалення

12.04.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Для потреб теплопостачання на Рівненщині придбали сучасну станцію вакуумної дегазації. Головне призначення якої – фільтрація та дегазація робочих рідин у гідравлічних структурах, а також видалення кислот з них. Це дозволить захистити тепломережі від руйнівного впливу.

Вартість установки – понад 2,6 млн грн. Фінансування вдалося залучити завдяки співпраці Рівненської ОДА із Міжнародною організацією з міграції.

«Це потужна установка для захисту системи опалення, - розповіла заступниця голови ОДА Людмила Шатковська. - Станцію передали ТОВ «Рівнетеплоенерго». У подальшому це дозволить покращити якість послуг та забезпечити більш ефективне функціонування системи опалення у Рівному. Ми вдячні усім за співпрацю у реалізації цього важливого проєкту для міста».

За словами директора ТОВ "Рівнетеплоенерго" Олександра Ющука, обладнання облаштують для захисту мереж мікрорайону «Північний», адже там найбільше багатоповерхівок. 

Станцію планують використовувати вже під час наступного опалювального сезону.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews