Роман Іванісов: Від спілкування з Рівнеобленерго отримав неприємне враження

02.05.2024 12:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Уже багато років жителі низки сільських вулиць с.Ставки Городоцької громади на Рівненщині потерпають від неякісного електропостачання. Скаржаться на постійні перепади напруги та раптові зникнення електроенергії, а через це горять електроприлади і побутова техніка. Такий стан речей триває вже понад 17 років.
 
Починаючи з 2006 року жителі направили величезну кількість звернень на адресу ПрАТ «Рівнеобленерго» з проханням реконструкції ЛЕП і високовольтних ліній, відвідували керівництво «Рівнеобленерго» та особисто просили втрутитися в ситуацію й допомогти. Проте постачальник послуг скарги споживачів ігнорував. Коли терпець урвався, люди звернулися до народного депутата ВРУ від Рівненщини Романа Іванісова.
 
"Одразу скажу, що від спілкування з Рівнеобленерго отримав неприємне враження. На звернення народного депутата, яке було направлено ще до повномасштабного вторгнення, я отримав відповідь з обіцянкою включити проблемні вулиці в перелік об’єктів на наступний рік. Але цього ніхто не зробив. Наступне моє звернення підприємство взагалі загубило, на ще наступне - дало відповідь, що зараз це неможливо, мабуть, у 2025 році... Це обурливо!
 
Я був змушений звернутися в НКРЕКП. Відповідь публікую.
 
null
Нацкомісія зобов’язала ПрАТ «Рівнеобленерго» вжити заходів щодо забезпечення жителів с.Ставки надійним розподілом електроенергії. Чекаю, коли крига скресне, і виборці повідомлять мені приємну новину.
 
null
Проте, десь у цьому ланцюжку взаємодій загубилася відповідальність монополії і людське ставлення до своїх клієнтів. Так не має бути в країні, яка сповідує європейські цінності. Тримаю на контролі це питання", - повідомив на своїй сторінці у ФБ Роман Іванісов.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews