На ХАЕС запрацював новий підрозділ

03.05.2024 17:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця
З 1 травня цьогоріч розпочав свою трудову історію на Хмельницькій АЕС цех забезпечуючих систем. Хоча днем народження цього підрозділу стало 15 березня 2024 року – саме тоді було зараховано до штату цеху першого працівника Сергія Панюка. Власне він і очолив цех забезпечуючих систем.
 
Ще у серпні минулого року на Хмельницькій АЕС було прийняте рішення про реорганізацію, внаслідок якої повинен був створитися підрозділ, який би перейняв на себе функції, не зовсім властиві деяким основним цехам.
 
З метою розвантаження реакторного, турбінного та хімічного цехів від експлуатації певного обладнання і було вирішено організувати нову штатну структурну одиницю у складі ХАЕС. Серед основних напрямків діяльності підрозділу є експлуатація азотно-кисневої станції, забезпечення роботи резервно-дизельних електростанцій, загальностанційних компресорних станцій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews