Чотири десятки генераторів для Харкова придбали працівники Рівненської АЕС

08.05.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

популярне


 

У межах акції « Подаруй світло Харкову» колектив Рівненської АЕС організував збір коштів та закупив 41 генератор. Потужніть приладів становить 5-10 кВт, а загальна сума – понад 1 млн грн. 

«Тиждень тому звернулася до атомників з проханням підтримати Всеукраїнську акцію та допомогти Харківщині, яка потерпає від ракетних ударів. А вчора вантаж із енергетичною допомогою відправили до Харкова. Щира подяка керівництву станції, профспілці, нашим атомникам та волонтерам ГО « Енергія Перемоги» за підтримку та допомогу», - розповіла начальниця  Вараської міської військової адміністрації Людмила Мариніна.

Нагадаємо, у Харкові через постійні ворожі атаки виникли серйозні проблеми з електропостачанням. Рівненщина активно долучилися до збору допомоги. Загалом в області зібрали більше 1 тисячі джерел альтернативного живлення. Зібрану допомогу особисто передав начальник Рівненської ОДА Олександр Коваль під час робочої поїздки на Харківщину.

Пресслужба РівнеОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews