Перші 50 птахів з «Рою дронів» від хмельницьких атомників вирушили на передову

12.05.2024 10:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

популярне


Благодійна ініціатива колективу ХАЕС передбачає закупівлю дронів fpv та комплектуючих для потреб ЗСУ.
 
З цією метою хмельницькі атомники перерахували частину винагороди за підсумками роботи за 2023 рік на благодійний рахунок. 40 млн 899 тис. 649,90 грн – зібрана працівниками сума – дозволить забезпечити військових 1000 «залізних птахів».
 
9 травня ц. р. першу партію fpv-дронів (8") та акумуляторів атомники підготували до відправки зі словами підтримки для українських воїнів та «побажаннями» для «орків». Відповідно до потреб військових,
волонтери ГО «Енергія наших сердець» підібрали комплектацію дронів для виконання бойових завдань.
 
Нагадаємо, колектив ХАЕС від перших днів повномасштабного вторгнення підтримує ЗСУ, направляючи частину власних коштів на спецрахунок НБУ та на рахунок ГО «Енергія наших сердець». У співпраці з волонтерами атомники забезпечують придбання та передачу необхідного для захисників обладнання.
 
Загалом, з 28 лютого 2022 року працівниками ХАЕС було перераховано 307 803 914,03 грн на підтримку ЗСУ. Подяка кожному працівникові ХАЕС, хто робить свій внесок у наближення Перемоги.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews