Рівненська підприємиця створює креативні тафтингові речі і заробляє цим на життя завдяки гранту

16.05.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Рівнянка Олександра Купчинська за допомогою програми єРобота змогла реалізувати свою мрію.

Олександра виготовляє тафтингові речі Верета. Це оригінальні килими, панно чи подушки для оздоблення інтер'єрів. Тож вирішила розвивати бізнес в цьому напрямку. Жінка і надалі хоче розвивати свій бренд. Має амбітні плани - представляти продукцію на українських і закордонних виставках.

За кошти мікрогранту підприємиця придбала обладнання: тафтинговий пістолет, машинку для ворсування та стрижки вовни, тример для килимів. Також створила нове робоче місце.

- Загалом цьогоріч 233 підприємці області отримали мікрогранти на розвиток свого бізнесу на майже 55,2 млн грн. Таким чином на Рівненщині будуть створені нові підприємства, діючі збільшать потужність, а понад 438 працівників зможуть отримати роботу на новостворених робочих місцях, - повідомив заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан.

Нагадаємо, урядовий проєкт єРобота - складова політики «Зроблено в Україні». Подати заявку на грант можуть як діючі підприємці, так і люди без досвіду у бізнесі.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews