Медики Рівненської екстренки візьмуть участь у «Медичних ралі - 2024»

21.05.2024 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Упродовж трьох днів медики Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Буковині змагатимуться за титул кращих на змаганнях Медичні ралі – 2024.

Це всеукраїнський чемпіонат серед бригад екстреної медичної допомоги, в якому можуть брати участь і представники з інших країн. Через війну в Україні змагання були призупинені, але цьогоріч їх відновили.  

Загалом участь братимуть 26 бригад екстренки з різних областей України.

Як розповів директор центру Андрій Бортнік, бригада сформована з представників Млинова, Здолбунова та Костополя. До її складу увійшли фельдшерки Вікторія Гаврильчик і Лариса Володимирець, а також екстрений медичний технік (водій) Андрій Романович. Підготовка бригади тривала два місяці.

Командам ставитимуть складні завдання з реального життя.

До критеріїв оцінки роботи карет швидкої медичної допомоги суддями буде братися вміння роботи на місці виклику, орієнтування на місцевості, якість та швидкість надання допомоги та інше.

За дотриманням протоколів надання екстреної медичної допомоги слідкуватиме кваліфікована бригада арбітрів.

Переможців визначають за сумою набраних балів.

Пресслужба Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews