Медаль чемпіонату Європи з пара стрільби з лука вперше в історії здобув спортсмен із Рівненської області

24.05.2024 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Вихованець Рівненського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Василь Наумчук у бронзовому фіналі переміг Лукаша Чішека з Польщі.

З 18 по 24 травня в італійському Римі проходить чемпіонат Європи з пара стрільби з лука, в якому беруть участь представники 26-ти країн, зокрема й шестеро українців.

У складі національної збірної – представники Інваспорту Василь Наумчук, Андрій Усач та тренери Олег Авдєнтов і Валентин Хавтура.

У фіналі командних (парних) змагань серед чоловіків зі стрільби з класичного лука Василь Наумчук у парі з івано-франківцем Русланом Цимбалюком поступились команді Туреччини та посіли 4 місце.  

Андрій Усач в індивідуальних змаганнях серед чоловіків у стрільбі з класичного лука вибув у першому плей-оф раунді та у підсумку посів 17 місце. 

Зазначимо, що Василь Наумчук вже має ліцензію на Паралімпіаду в Парижі, яка запланована на кінець серпня і змагання в Римі були для нього своєрідним генеральним тренуванням.

Пресслужба Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews